کد خبر 1829414
تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۰
حمله پهپادی به یک نفتکش در دریای خزر

اتحادیه خط لوله خزر از حمله پهپادی به یک نفتکش با پرچم جزایر مارشال هنگام بارگیری نفت در یکی از ترمینال‌های شناور متعلق به این اتحادیه خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از المیادین، اتحادیه خط لوله دریای خزر (CPC) اعلام کرد که یک نفتکش در حال بارگیری نفت در یک ترمینال شناور متعلق به این اتحادیه هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

این اتحادیه تأکید کرد که آتش سوزی ناشی از حمله پهپادی به این نفتکش مهار شده و هیچ خسارت یا تلفاتی در این حمله ثبت نشده است.

رسانه ها اعلام کردند که نفتکش هدف قرار گرفته با پرچم جزایر مارشال در دریای خزر در حال حرکت بوده و هیچ نشت نفتی هم گزارش نشده است.

بر اساس این گزارش، عملیات بارگیری نفت به حالت تعلیق درآمده است اما تاسیسات ساحلی این خط لوله همچنان به طور عادی فعالیت می‌کنند.

اتحادیه خط لوله خزر یک پروژه بزرگ حمل و نقل بین‌المللی نفت است که روسیه، قزاقستان و شرکت‌های بزرگ انرژی جهانی را شامل می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۴:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۸
    17 0
    پایگاه آمریکا در سوریه را دوباره هدف قرار دهید نظامیان آمریکایی در آنجا هستند
  • IR ۱۵:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۸
    0 0
    بازم زلنسکی ......

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس